Onze referenties

Deze bedrijven vertrouwen op onze uitstekende service en vertellen u graag waarom.

logo

Ad Hoc Clinical Bvba

Als medisch georiënteerd bedrijf zijn accuraatheid en kwaliteit vitaal. Royal Translations voldoet al enkele jaren aan deze twee vereisten!

Nancy Cottigny, zaakvoerster

logo

J.Cortès Cigars nv

Als CEO van het bedrijf J.Cortès Cigars nv, bekend om zijn lekkere sigaren van Belgisch fabricaat, en in naam van mijn medewerkers, deel ik graag onze goede samenwerking met Royal Translations. Zij halen steeds hun deadlines, zijn betrouwbaar en leveren kwalitatief werk af. Dit zijn slechts enkele van de troeven waarvoor wij op hen een beroep blijven doen voor onze vertalingen! #dontsmokebutenjoy #letyourtranslationsberoyal

Frederik Vandermarliere, CEO

logo

GameHouse

Nauwkeurig, vakkundig en betrokken. Dat is Royal Translations in een notendop. Spelers van over de hele wereld genieten van spellen in hun eigen taal dankzij jullie professionele vertalingen!

Dirk Van Spreuwel, copywriter

logo

SpineArt

Als manager van prominente medische bedrijven werk ik al 8 jaar samen met An en haar team. Royal Translations verzorgt grenzeloze vertaaldiensten voor ons: conferentietolken, telefonisch tolken, medische en wettelijke vertalingen, taalondersteuning bij klinische testen, vertaling van persberichten etc. Ik kan ook op hen rekenen voor creatieve copywriting en het helpen brainstormen over nieuwe ideeën voor onze marketing en product- of evenementnamen. Kies voor Royal Translations!

Kurt Alderweireldt, VCF/Biologics Director