Onze diensten

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? We zetten graag al onze diensten op een rij voor u, waarna u een beter beeld zal krijgen van onze filosofie! Selecteer een thema hieronder en ontdek de vele mogelijkheden.

Ga gelijk naar uw interesse:
Documentvertaling Tolken Websites en software Media-vertaling Onze tools en ervaring

document
Documentvertaling
Vertaling: technisch, medisch, juridisch ...

Vertalen is het kloppende hart van al onze diensten!

Ons team van experts begeleidt u bij elke stap van het vertaalproces. Of het nu gaat om een reclametekst, een productcatalogus, medische documenten of juridische documenten, ons team wil alles te weten komen over uw context, terminologie en stijl zodat we aan al uw verwachtingen kunnen voldoen.

 • Algemene inhoud
 • Medische en technische inhoud
 • Communicatie
 • Juridische en beëdigde vertalingen
 • En nog veel meer …
On-The-Spot vertalingen

Ontvang onmiddellijk een vertaling voor al uw social media-updates, e-mails, nieuwsbrieven en interne communicatie met onze On-The-Spot vertalingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele taalkundigen kunnen we kleine vertalingen in een oogwenk leveren. Geniet van een razendsnelle, eenvoudige service!

Proofreading

Een tweede opinie kan cruciaal zijn wanneer het aankomt op belangrijke inhoud voor eender welk platform. Om uw vertaalde tekst klaar te stomen voor publicatie wordt uw document nagelezen en gereviseerd zodat u er 100% zeker van bent dat het eindresultaat perfect is. Na de eerste ronde waarbij de informatie op zich gecontroleerd wordt, zal er tijdens een tweede ronde door een tweede vertaler nagekeken worden of de vertaling geschikt is voor het beoogde doel.

Copywriting

Wij schrijven uw copy en lokaliseren het. Als u op zoek bent naar een onweerstaanbare tekst voor uw reclame- of marketingdocumenten, die in elke taal de juiste boodschap overbrengt, zal onze creatieve ingesteldheid en consequente professionele aanpak altijd een hoogkwalitatief product opleveren. Onze vakkundige en gedreven copywriters werken aan de hand van uw instructies of helpen u vast te stellen welke boodschap u precies wilt overbrengen en zorgen ervoor dat uw boodschap daadwerkelijk uw doelpubliek bereikt. Soms volstaat een vertaling niet. Onze schrijvers bewerken en herschrijven uw bestaande copy tot we ervan overtuigd zijn dat de juiste toon wordt overgebracht in de regio's en markten waar u zakendoet. We schrijven en vertalen niet alleen uw copy, maar lokaliseren het ook.

Desktoppublishing

Wij gaan verder dan vertalen.

Communicatie komt pas volledig tot haar recht in combinatie met design en multimedia. De kwaliteit en het ontwerp van uw lay-outs blijven onaangeroerd zodra uw tekst vertaald is. Wij leveren een out-of-the-box publiceerbare vertaling waar u zelf niets meer aan hoeft te veranderen. Mocht er om de een of andere reden een aanpassing van de lay-out nodig zijn, lossen wij dit met veel plezier voor u op!

interpretation
Tolken

Wij zorgen dat het makkelijker wordt voor mensen om te communiceren, zowel verbaal als visueel.

Waar ter wereld u ons nodig heeft, ongeacht in welke taal er getolkt moet worden, op ons kunt u rekenen. Onze professionele, ervaren tolken vindt u terug tijdens conferenties en zakelijke bijeenkomsten, in dienst van overheden wereldwijd, in rechtbanken en ziekenhuizen en om het even waar u hun expertise kunt gebruiken. Onze tolken zijn experts in conferentie-, simultaan en consecutief tolken en we stellen bovendien met veel plezier onze tolkapparatuur ter uwer beschikking:

 • Conferentietolken
 • Bedrijfstolken
 • Telefonisch tolken
web
Websites en software
Website-vertaling

Uw doelpubliek in zijn taal aanspreken is een teken van respect en respect is wederzijds.

Vaak vormt uw website de eerste kennismaking met potentiële klanten en eerste indrukken zijn cruciaal. Onze website-lokalisatie verzekert u dat een internationaal publiek van uw online inhoud kan genieten en uw bedrijf beter kan leren kennen.

 • CMS-vertalingen: Joomla, WordPress, Drupal
 • Vertaling van markup-documenten
 • Vertaling en verwerking van grafische aspecten
Software-vertaling

Van alfaversie tot eindproduct: u kunt op ons rekenen! Om software te lanceren op verschillende markten heeft u een toegewijd team van experts nodig om het lokalisatie-proces in goede banen te leiden. Wij passen ons aan uw workflow en doelplatform aan om de lokalisatie zo vlot mogelijk te doen verlopen. Met onze technische knowhow leveren wij probleemloos de lokalisatie van alle componenten.

Onze expertise:

 • Geëxtraheerde strings tekst
 • Geïntegreerde stringtabel, PO, XML etc.
 • Grafische aspecten, afbeeldingen
 • Productuitleg en tutorials
SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Laten we vertalingen en SEO voor eens en voor altijd samenbrengen.

Op elke markt maken taalgerichte inhoud en producten het verschil! Laat de taalbarrière de ranking of zichtbaarheid van uw pagina's en producten wereldwijd niet in het gedrang brengen. Onze prioriteit is om hoogkwalitatieve inhoud aan te leveren die zowel trefwoorden met een hoog als een laag zoekvolume bevat en alle SEO-normen respecteert. Het is aan u om de inhoud te voorzien die perfect werkt bij zoekmachines, het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw inhoud steeds relevant en competitief blijft op het World Wide Web.

Taalkundige testen

Wilt u dat uw gelokaliseerde digitale content voor iedereen werkt? Wij ook!

We bieden u een uitgebreide taalkundige testprocedure. U voorziet de definitieve gelokaliseerde content en ons team van professionele taalkundigen zullen deze uitvoerig testen. U kunt rekenen op opbouwende feedback en een relevant lokalisatie-bugverslag

 • Software-testen
 • Website-testen
 • Bugverslagen volgens uw normen (JIRA, aangepast platform, Excel …)
media
Media-vertaling
Ondertiteling

Tijd- en tekenlimieten zijn kinderspel voor ons professionele team. We leveren beknopte, duidelijke en levendige ondertitels en creëren de ultieme kijkervaring voor al uw projecten.

Websites en social media maken steeds meer gebruik van bewegende content. De talrijke aanwezigheid van deze communicatiekanalen heeft bijgedragen tot een sterke groei in videomarketing. Via videobeelden kunt u uw publiek entertainen, inspireren en informeren.

De voordelen van video werken ook op wereldwijde schaal. Het is dus een ideale manier om te communiceren met uw doelpubliek. Onze experts helpen u om uw boodschap wereldwijd over te brengen. U wordt bovendien begeleid bij alle opties van de videolokalisatie zoals ondertiteling en scriptvertaling, zodat uw video klaargestoomd wordt om in verschillende talen gelanceerd te worden.

Scriptvertaling

Ons team wordt versterkt door experts in script-vertaling en het dubben. We houden steeds rekening met de restricties die opnemen, formatteren, cultuur en zelfs lipsynchronisatie met zich meebrengen waardoor we alleen perfecte scripts aanleveren voor het dubben van al uw videoprojecten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze uitgebreide dienst.

Transcriptie

Onze professionele moedertaalsprekers bieden u perfecte transcripties van uw multimediacontent. De transcriptie van audio is moeilijker dan het lijkt en wij kunnen u de moeite besparen en deze tijdrovende taak voor u uitvoeren.

tools
Onze tools en ervaring
Verhaalgeheugen en consistentie

Voortdurende updates van uw vertaalgeheugen en terminologie leveren vertalingen op die perfect overeenstemmen met uw unieke voorkeuren. U geniet bovendien van kostenbesparing en een snellere verwerking dankzij onze up-to-date technologie waardoor alleen de beste resultaten bereikt worden. Onze intelligente workflow garandeert dat uw project op de efficiëntste manier door het vertaalproces wordt geleid. Het eindresultaat is de beste prijs, een snelle levering en de beste kwaliteit voor al uw projecten.

De juiste tool voor het juiste project

Ons professionele team werkt met een brede waaier van tools en software zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw project met InDesign in de verkeerde handen terechtkomt: het kent geen geheimen voor ons!

 • Adobe Creative Suite, Photoshop, InDesign …
 • Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint …
 • Ondertitelsoftware, Subtitle Workshop, VisualSubSync …
 • Inhoudseditors en syntax validators voor XML, HTML, scriptbestanden …
 • En nog veel meer!